Aarhus run anmeldelse

Select Page

Aarhus run anmeldelse

Aarhus run anmeldelse

Aarhus Run

Aarhus Run er et godt lille løb i det tidlige forår. Det er et godt sted at få testet formen og finde ud af, hvor du står inden sæsonen kommer rigtigt i gang. Hvis vi kan tale om sæson, for der er heldigvis mange gode løb om vinteren. Det der gør løbet godt til test er, at der løbes på en 5 km rundstrækning og der kan løbes 5 km, 10 km, 15 km eller halvmarathon.

Ved Aarhus Run betaler du det samme uanset, hvor langt du vælger at løbe, så du kan lade dagsformen bestemme distancen.

Jeg deltog i løbet i 2013 på halvmarathon. Jeg ville også deltage i 2014, men der kom et VM halvmarathon i vejen, som blev afviklet den samme dag.

Det er ikke verdens hurtigste rute. Den er let kuperet og kun delvist afspærret. Starten går fra Marselisborg hallen og målstregen er inde i hallen. Det kan godt tage pusten lidt fra en, hvis det er koldt udenfor.

Aarhus Run arrangeres af Aarhus 1900. I 2013 kostede det kr. 100 at deltage uanset distance. Forplejningen står du selv for.

Jeg giver ikke løbet så mange stjerner i den her løbsanmeldelse. Der er ikke noget galt med løbet som sådan, det er bare ikke helt så godt som de andre. Der er ikke noget specielt ved det, der mangler lidt en gimmick. Det eneste sted det skiller sig lidt ud, er ved at man ikke er bundet til en given distance. Det trækker op at løbet er billigt at deltage i, men det er bare endnu et løb. Prøv det, hvis du skal have testet forårsformen.

Aarhus run er også et godt sted at starte, hvis du vil prøve kræfter med halvmarathon distancen for første gang og er i tvivl om du kan løbe de 21,1 km. Du kan jo altid stoppe, hvis du bliver træt.

About The Author

Når Jesper ikke slider sålerne af sine løbesko, skriver han om løb her på bloggen. Han er også lidt af en foto nørd og bliver af og til spottet med et kamera. Der skal jo også lidt pasta på bordet. Det klares med et job som programmør i den grafiske branche.

Skriv et svar