Adventsløbet Randers 2013 - En blæsende fornøjelse

Select Page

Adventsløbet Randers 2013 – En blæsende fornøjelse

Adventsløbet Randers 2013 – En blæsende fornøjelse

Adventsløbet Randers 2013

Er Randers Danmarks svar på Chicago “The Windy City“? Jeg synes altid det blæser i Randers. I dag ved Adventsløbet var ingen undtagelse. Det blæste en halv pelikan. Kan det overhovedet blæse en pelikan? Nå men vinden gjorde halvmarathon ruten utrolig hård. Især de første 7 km, som blev løbet i strid modvind. Det fik virkelig pulsen op i det røde felt og det var svært at få den ned igen. De første 15 km gik det jævnt opad, til vi ramte toppen af Mariagervej, herfra gik det rimelig hurtigt nedad mod målstregen på Øster Vold. Temperaturen, her på den første dag i december, var fantastiske 8 grader.

Der var 433 der gennemførte på halvmarathon distancen. Vinderen blev Emil Bruun i tiden 1.17.24. En rigtig flot tid. Her kunne undertegnede ikke helt være med og måtte nøjes med en 29. plads i tiden 1.32.20. Men alligevel en god løbeoplevelse, for os halvgamle. Find alle tiderne fra løbet her http://jerestid.dk/resultater_alle.asp?loebID=104&res=1

Adventsløbet 2013

En løber på vej i mål

Adventsløbet i Randers arrangeres af Atletikkens venner, Randers Freja Atletik og Randers Freja Motion. Det er absolut et af de bedre motionsløb her i lavsæsonen og selvom den største tilskuere skare var at finde i målområdet, så var der faktisk også en del randrusianere at finde ude på ruten. Deltager gebyret ved Adventsløbet i år var beskedne 125 kr. Forplejningen var, med 3 poster ude på ruten og 1 i målområdet, samt deltagergebyret og årstiden taget i betragtning, meget passende.

Et løb der godt kan anbefales, hvis du ikke har lagt planer for 1. søndag i advent 2014.

About The Author

Når Jesper ikke slider sålerne af sine løbesko, skriver han om løb her på bloggen. Han er også lidt af en foto nørd og bliver af og til spottet med et kamera. Der skal jo også lidt pasta på bordet. Det klares med et job som programmør i den grafiske branche.

Skriv et svar