Annonce på halvmarathon.com

Select Page

Annonce på halvmarathon.com

Nå ud til din målgruppe

Få din annonce vist på halvmarathon.com og nå ud til din målgruppe. Jeg tilbyder to muligheder for at annoncere på siden. Den ene er den klassiske banner annonce. Den anden er en produktanmeldelse, der linker til dit produkt.

Annonce

Producerer eller sælger du udstyr til løb kan en klassisk banner annonce være noget for dig. Du promoverer dit brand overfor sidens læsere.

En banner annonce er også en god løsning, hvis du i en periode kører et særligt godt tilbud på produkter. Det kan være specifikke produkter som løbesko, løbe tøj, løbeure, drikkesystemer mv. Det kan også være en udsalgs kampagne.

Prisen for en annonce afhænger af annoncens placering. En top banner reklame opnår mest eksponering. Du kan vælge om den skal dække hele webstedet eller enkelte sider/indlæg.

Annonce format og placering

Jeg anbefaler følgende annonce størrelser. Topbanner: størrelse 728 x 90 pixel. Sidebanner: størrelse 160 x 600 pixel.

Kontakt mig på e-mail jesper@halvmarathon.com for at høre nærmere om pris og hvad jeg ellers tilbyder mine annoncører. Du kan også kontakte mig via sidens kontakt formular.

annonce

Eksempel på topbanner annonce

Produkt anmeldelser

Produktanmeldelser er en god måde at promovere dit produkt på. Jeg kan naturligvis ikke garantere en positiv anmeldelse, men kan du stå inde for kvaliteten af dit produkt, er det normalt ikke noget problem.

Jeg tester helst ikke beta produkter, da de ofte er behæftet med fejl og det vil give en forkert vurdering af produktet.

Jeg tester grundigt og ærligt. Dvs. at en test typisk tager 3 måneder. Jeg skriver normalt et indlæg i løbet af testperioden og til sidst en anmeldelse af produktet.

En personlig anmeldelse kan være en god måde at sælge dit produkt på. Du stiller produktet til min disposition og jeg skriver en anmeldelse der linker til din salgsside. Så enkelt er det.

Kontakt mig på e-mail jesper@halvmarathon.com for at høre nærmere. Du kan også benytte sidens kontakt formular.