Asics Tri Noosa en let konkurrence sko

Select Page

Asics Tri Noosa en let konkurrence sko

Asics Tri Noosa en let konkurrence sko

Asics Tri Noosa

I 2015 er det blevet til personlig rekord på både Marathon og halvmarathon i mine Asics Tri Noosa. Det er nok ikke så meget skoens skyld, men mere træningens. Det ændrer ikke på, at det er en rigtig god og let konkurrencesko, med en sublim stødabsorbering.

En sko du ikke mærker

Det er egentlig en triatlon sko. Pløsen er tyndere end normalt og sidder lidt ude på siden. Der er gummi belægning på pløse og hælkappe. Det gør at skoen er let og hurtig at komme ned i, men den sidder stadig godt Asics Tri Noosa 10til på foden. Den føles ikke løs.

Asics Tri Noosa er rigtig behagelig at løbe i. – Også når du løber langt. Du mærker ikke at du har den på. Den har en god pasform med god plads i forfoden.

Overdelen er tynd. Det gør at skoen er godt ventileret. Godt på varme sommerdage, men skoen er ikke egent til vinter brug, hvor den bliver for kold.

Jeg har ikke oplevet gener ved at løbe i den.

Stødabsorbering

Asics Tri Noosa er rigtig god på fast underlag, hvor den udmærker med en god og behagelig stødabsorbering. Den er ikke egnet til løst underlag, men kan dog godt klare en tur ud ad en fastkørt grusvej.

Det er først når du kommer ud på landevejen, at du mærker, hvor god og velafbalanceret stødabsorberingen er i skoen. Det er en af de ting jeg vil fremhæve som virkelig vellykket i Asics Tri Noosa.

Design

Asics Tri Noosa 300Designet er iøjefaldende. Sprælske farver og et fedt design. Det er lige mig. Asics Tri Noosa er en sko som der bliver lagt mærke til. Jeg har da også fået en eller to kommentarer med på vejen, når jeg er troppet op til træning i skoen.

Det er en sko der skaber opmærksomhed. Jeg er helt vild med designet.

Kvalitet

Foreløbig har jeg passeret 500 km i Asics Tri Noosa. De bærer præg af normal slitage, som man kan forvente, men der er fortsat mange kilometer tilbage i skoene.

Som på mine Asics Nimbus, er der ved at gå hul i den tynde overdel. Det skyldes at jeg har en tendens til at stikke tæerne i vejret, når jeg løber. Det er ikke et problem jeg har set andre have, så det er nok bare mig der er underligt indrettet.

Alt i alt virker det som en holdbar løbesko.

Løbestil

Asics Tri-Noosa er en mild til moderat pronations sko, der er velegnet til konkurrence. Selvom der er støtte i skoen, er den stadig meget let.

Som mængdetræningssko bruger jeg Asics GT 2000, som jeg synes er et godt supplement til Noosa’en. De udgør et godt makkerpar også for afveksling. GT 2000 er noget tungere.

PrisAsics Tri Noosa cover 300

Asics Tri Noosa har en vejledende pris på kr. 1000,- Det er altid muligt at finde den billigere. Tager vi kvalitet, holdbarhed og komforten i betragtning, er det et godt køb selv til den vejledende pris. Køb den nu på tilbud og spar lidt penge. Du kan som regel finde et godt tilbud hos Workoutshop.

 

About The Author

Når Jesper ikke slider sålerne af sine løbesko, skriver han om løb her på bloggen. Han er også lidt af en foto nørd og bliver af og til spottet med et kamera. Der skal jo også lidt pasta på bordet. Det klares med et job som programmør i den grafiske branche.

Skriv et svar