Godt nytår

Select Page

Godt nytår

Godt nytår

Først og fremmest vil jeg gerne sige tak for alle de fede billeder, tanker, vittigheder og skøre indfald jeg er blevet delagtig gjort i på diverse sociale medier i 2013. Tak.

For mig var det største i 2013, da vores “lille” familie i april fik en forøgelse. Simon Emil er en mild og glad dreng med stor appetit – også på livet. Med sådan en lille purk i huset er der altid noget at glæde sig over.

Dem der ikke interesserer sig for løb, kan springe til sidste afsnit og få deres nytårs hilsen.

Mit løbe år 2013.

MedaljerI året der gik har jeg løbet 7 officielle halvmarathon løb.

  1. Århus Run
  2. Århus City Halvmarathon
  3. Grenå Marathon
  4. Copenhagen Half Marathon
  5. Molsløbet
  6. Århus Nat Marathon
  7. Adventsløbet Randers

Det er blevet til lidt over 2000 km i løbeskoene. Hurtigste tid og personlig rekord blev 1.30.33 sat ved Århus City Halvmarathon. Ikke verdens hurtigste rute. Så slaget skulle slås på den totalt flade rute i Københaven. Her skulle jeg under 1 time og 30 minutter, men ved Grenå Marathon, en måned før København, snublede jeg og brækkede 2 ribben og trykkede 4. Nu var det en kamp mod tiden bare at blive klar til København. Jeg kom igennem løbet langt fra de 1.30.00. 3 ugers total løbepause gør sit ved formen, men jeg var igang igen og 6 dage senere løbe jeg Molsløbet. Selvom jeg vandt Århus Nat Marathon, var det først ved  Adventsløbet jeg igen havde nået min topform. Så på tærsklen til det år, hvor jeg fylder 40, føler jeg mig i mit livs form. Stærkere end nogensinde.

2014

I 2014 er jeg allerede tilmeldt 3 store løb, VM halvmarathon, Århus City Halvmarathon og Copenhagen Half Marathon. Årets højdepunkt bliver VM halvmarathon på hjemmebane d. 29 marts. Med et elitefelt efterfulgt af 25000 motionsløbere bliver det en løbefest uden lige, med masser af tilskuere og underholdning på ruten. Efter VM satser jeg på at få løbet det Marathon løb. Jeg føler mig klar til det, men jeg har ikke helt fundet løbet endnu. Jeg ville gerne løbe Copenhagen Marathon, men med 2 løb i Købehavn i 2014 er budgettet vist ikke helt til det.

Godt nytår

Til famile, venner, alle bloggens læsere, Facebook venner, Google Plussere, Endomondo venner, Instagram følgerne, twitters, tumbelers, pinterest følgerne, Linkedin kontakter, løbsarrangører og eyeEm følgere. På vegne af halvmarathon.com og jeg selv, ønskes i alle et godt og lykkebringenende nytår. Må i alle få et fantastisk brag af et 2014. Vis hensyn til dyrene i aften. Pas godt på jer selv og hinanden. Godt nytår.

Jesper.

 

About The Author

Når Jesper ikke slider sålerne af sine løbesko, skriver han om løb her på bloggen. Han er også lidt af en foto nørd og bliver af og til spottet med et kamera. Der skal jo også lidt pasta på bordet. Det klares med et job som programmør i den grafiske branche.

Skriv et svar