Løbeblog af en passioneret løber

Select Page

Løbeblog af en passioneret løber

Min løbeblog halvmarathon.com så dagens lys i en skadeperiode. Jeg faldt ved Grenå Marathon i 2013 og brækkede et par ribben og trykkede også et par stykker. Jeg gennemførte naturligvis løbet, lidt sej er man vel. De næste 3 uger kunne jeg ikke løbe. Det gjorde for ondt. Det var i den periode, hvor jeg indså, hvor meget løb betyder for mig. Jeg kan ikke undvære at løbe. Løb er blevet min passion.

Min løbeblog skulle have et navn

I skadespausen var jeg nød til at beskæftige mig med løb, på en eller anden måde, så jeg startede den her løbeblog. Min favorit distance er halvmarathon og da domænet halvmarathon.com var ledigt, så kom bloggen nærmest af sig selv til at hedde – ja du gættede det – halvmarathon.com, med lille h.

Hvordan staves halvmarathon?

Jeg har altid stavet halvmarathon med th. Officielt staves det halvmaraton, men ifølge ordbogen er stavemåden med th uofficiel, men en meget almindelig stavemåde. Halvmaraton kan altså staves på begge måder, så jeg staver det med th.

Lidt mere om min løbeblog

Navnet på min løbeblog, sætter en naturlig begrænsning for emnet, men det er lykkedes mig at snige et par opskrifter på frisk juice ind på min løbeblog og det er helt berettiget på en blog om halvmarathon, for indtagelse af frisk juice er en vigtig del af mit vitamin indtag i forbindelse med mine halvmarathon løb. Så frisk juice fik gjort sit indtag på min løbeblog og emnet blev udvidet lidt.

løbeblogDer er naturligvis også blevet plads til at beskrive nogle af de bedste halvmarathon løb i Danmark. Her mener jeg de bedste løb i Danmark efter min mening. Du kan jo sagtens have en anden mening om et løb end jeg har og det skal du naturligvis have lov til. Generelt synes jeg at der mangler brugeroplevelser fra diverse løb på Internettet, så det er en af de ting jeg gerne vil bidrage til med halvmarathon.com.

Jeg håber du vil finde inspiration og motivation til træning på min løbeblog. Motivation til en sund livstil og glad hverdag, hvor du vil nyde din passion for løb, lige så meget som jeg nyder min.