Hyggeløb ved Lillebælt

Select Page

Hyggeløb ved Lillebælt

Hyggeløb ved Lillebælt

Hyggeløb ved Lillebælt

Lillebælt halvmarathon blev et rigtig hyggeløb med gode venner fra løbeklubben. Man kan godt sige at vi flyttede lørdags træningen til Middelfart. Der var ingen af os der gav den fuld gas. Årsagen for mit vedkommenede og et par af de andre, er det forestående Copenhagen Marathon 15 dage efter Lillebælt.

Os der skal løbe i København havde besluttet at løbe på 1:45:00, men det går ikke altid som præsten prædiker. Efter 3 km blev 1:45 fartholderne overhalet. Vi blev nok grebet lidt af den gode stemning fra tilskuerene der havde trodset regnen og var mødt talstærkt op. Tak til dem for en fantastisk stemning og opbakning.

Selvom jeg løb hurtigere end planlagt, var der masser af overskud til at nyde den smukke rute på begge sider af Lillebælt og klappe hænder med tilskuerne.

Ved 16 km kunne jeg se 1:40 fartholdernes balloner og instinktivt begyndte en lille jagt. De blev fanget akkurat på målstregen. Jeg sluttede i tiden 1:38:45, noget hurtigere end planlagt. Håber ikke det ødelægger for meget frem mod København.

Trods et par kraftige regnbyger var det et rigtigt hyggeløb. Jeg var gennemblødt, da jeg kom i mål, så det var med at få noget tørt tøj på. Men ak, jeg kom til at stå i kø ved bagage udleveringen i 40 min. Nogen stod der meget længere, så jeg var nok en af de heldige.

Selvom vi hurtigt blev iskolde, bævrede og klaprede tænder, var der egentlig en udmærket stemning der, hvor jeg stod i køen. Men det er bare ikke godt nok Lillebælt Halvmarathon. Imens kunne vi høre speakeren give det gode råd, “når i kommer våde i mål, er det med at komme hurtigt ned til bagage udleveringen og få noget tørt tøj på”. Hun fik et par eder med på vejen.

Det var godt at få noget tørt tøj på, men der var langt til bilen og ventetid ved shuttle busserne. Thank god for kortet på min iPhone, der kunne fortælle at der var 1,6 km til bilen på gåben. Så jeg gik.

Selvom jeg først fik varmen sent om aftenen, da jeg kom under dynen, var det alligevel en fantastisk dag. Tak til Puls 8410 løberne for en rigtig hyggelig dag, mon ikke vi gør det igen til næste år. Nu ser jeg frem til Copenhagen Marathon.

Undskyld billedet. Jeg er åbenbart ikke så god til det der med selfies.

About The Author

Når Jesper ikke slider sålerne af sine løbesko, skriver han om løb her på bloggen. Han er også lidt af en foto nørd og bliver af og til spottet med et kamera. Der skal jo også lidt pasta på bordet. Det klares med et job som programmør i den grafiske branche.

Skriv et svar