Mit Copenhagen Half Marathon 2015

Select Page

Mit Copenhagen Half Marathon 2015

Mit Copenhagen Half Marathon 2015

Mit Copenhagen Half Marathon 2015

Copenhagen Half Marathon 2015 levede op til forventningerne. En kanon stemning, en flad rute og godt løbevejr. Ok, regnen silede ned over Østerbro inden starten, men under løbet var det opholdsvejr.

Planen var at stille mig ved 1:30 fartholderne og se om jeg kunne følge med. Hvis der var kræfter til sidst skulle der skrues op for tempoet. Sådan gik det ikke helt. Allerede ved 5 km kom jeg til at ligge foran fartholderne.

Jeg var kommet ind i en god rytme, hvor jeg løb i et afslappet, men for mig, højt tempo. Det føltes behageligt, så jeg valgte at køre på. Hvis tempoet holdt hjem, stod den på ny PR.

Ved 18 km forsøgte jeg at øge tempoet. Umiddelbart synes jeg ikke det lykkedes, men ifølge mit ur øgede jeg allerede ved 15 km. Måske derfor jeg ikke kunne øge mere ved 18 km.

Jeg løb hurtigst på den sidste 5 km split og kom ind i tiden 1:27:20. Det er en forbedring på 1 min. og 33 sek.

Det lyder måske ikke af så meget, men et er at måle i tid. Noget andet er, hvordan man har det under løbet.

wallTil VM Halvmarathon 2014 løb jeg 1:30:29, men det var ubehageligt fra start til slut. Jeg løb over evne og var presset hele vejen. Det var ikke sjovt.

Ved Copenhagen Half Marathon 2014 løb jeg 1:32:31. Det var en behagelig tur med overskud til at give den lidt ekstra til sidst. Reelt set giver det et godt billede af, hvor jeg var for et år siden.

Ved Berlin Halbmarathon 2015 blev det til ny PR i tiden 1:28:53. Stadig en behagelig tur, men jeg var træt de sidste 4 km og måtte kæmpe for at holde farten.

Ved Copenhagen Half Marathon 2015 kom jeg nemmere til det og havde overskud til sidst. Målt i tid er forbedringen ikke stor, men målt på, det fysiske overskud, er formen væsentligt forbedret det sidste halve år.

Der ryger også 5 min af i forhold til sidste år. Så jeg er rigtig godt tilfreds med mit løb og har fået blod på tanden til at fortsætte Hechmann træningen.

Du kan se alle resultaterne fra Copenhagen Half Marathon 2015 her.

About The Author

Når Jesper ikke slider sålerne af sine løbesko, skriver han om løb her på bloggen. Han er også lidt af en foto nørd og bliver af og til spottet med et kamera. Der skal jo også lidt pasta på bordet. Det klares med et job som programmør i den grafiske branche.

Skriv et svar