Rødbedesaft med ingefær - Opskrift

Select Page

Rødbedesaft med ingefær – Opskrift

Om rødbedesaft

Når jeg løber mine halvmarathon løb, bruger jeg nogle gange rødbedesaft til at maksimere min præstation. Rødbedesaft er naturens egen EPO og det er lovligt – endnu. Du kan læse mere om rødbedesaftens egenskaber her.

Hvis du har en juicer, kan du lave din egen rødbedesaft. Efter min mening, smager rødbedesaft ikke særlig godt, men man kan vænne sig til meget. Min kæreste kan bedst lide den rødbedesaft, man køber i supermarkedet. Jeg foretrækker at lave min egen rødbedesaft og få en helt frisk juice. Når jeg laver rødbedesaft, tilføje jeg æbler og ingefær for at forbedre smagen.

Du skal være særlig opmærksom på at der kan være nogle bivirkninger ved at indtage meget rødbedesaft. Rødbedesaft kan gøre din urin rødlig og det kan forveksles med blod i urinen. Det kan også forårsage diarré. Lidt mere alvorligt. Rødbeder indeholder oxalater, der forhindrer calcium i at blive optaget i kroppen. Det kan resultere i dannelsen af ​​nyresten.

Bemærk venligst, at jeg ikke er ansvarlig for nogen lidelser, ubehageligheder eller bivirkninger, som du kan opleve ved indtagelse af rødbedesaft lavet efter min opskrift.

Rødbedesaft

Friskpresset rødbedesaft med æble og ingefær.

 

Ingredienser

2 til 3 store friske rødbeder

1 stort æble

1 klump ingefær på 1 * 1 cm.

 

Fremgangsmåde

Skræl rødbederne og skyl dem i koldt vand. Du kan give dem et kort opkog for at dræbe eventuelle jordbakterier, hvis du foretrækker det, men rødbederne kan presses rå. Skræl ingefær og vask æblet. Skær rødbeder og æble i passende stykker. Pres ingefær, rødbeder og æble i juiceren. Du bør få omkring en halv liter saft. Rør saften rundt med en ske. Du kan nedkøle saften med lidt is eller i køleskabet.

Rødbedejuice er bedst, når serveres frisk. Frisk juice er nu godt.