Ginger Shot eller Ingefær Juice - Opskrift

Select Page

Ginger Shot eller Ingefær Juice – Opskrift

Om Ingefær og Ginger Shot

Min kæreste er vild med Ginger Shot, eller ingefær juice – og det er jeg efterhånden også blevet. Jeg har eksperimenteret lidt med at lave Ginger Shot i min Juicer og har fundet frem til en sammensætning af ingefær og æble, der efter vores smag er god men stærk.

Ingefær indeholder mere end tolv typer af antioxidanter. Ingefær indeholder bl.a. æteriske olier, C-vitamin, protein, kalcium, fosfor, jern, mangan, silicium, og en lille mængde af B3 vitamin.

Ginger Shot

Frisk lavet Ginger Shot

Ingefær er kendt for at kunne kurere mange lidelser. Før i tiden brugte man ingefær til at afhjælpe morgen kvalme hos gravide, men i dag anbefaler sundhedsstyrelsen ikke gravide at indtage ingefær, da man mistænker ingefær for at kunne skade fostret.

Ingefær hjælper med at gøre blodet mindre klistret og mindsker derved risikoen for åreforkalkning. Ingefær renser tarmsystemet ved at frigive luft som er fanget i tarmene. Det kan være til gene for dine omgivelser!

Ginger Shot er meget stærk, så hvis du ikke er vant til stærk mad, bør du gå langsomt frem. Af den grund bør Ginger Shot ikke serveres for børn. Ingefær indeholder moderate mængder oxalat, som kan forårsage nyresten, så overdreven indtagelse af ingefær bør undgås af nyrepatienter.

Ginger Shot bør indtages i mindre mængder, da det er en meget potent saft, som indeholder aktive enzymer og stoffer. Lidt er godt.

Bemærk venligst, at jeg ikke er ansvarlig for nogen lidelser, ubehageligheder eller bivirkninger, som du kan opleve ved indtagelse af Ginger Shot lavet efter min opskrift.

Ingredienser:

1 klump ingefær på 1×1 cm

2 æbler

Fremgangsmåde:

Opskriften bør række til min. 2 personer. At lave Ginger Shot er meget enkelt, hvis du har en juicer. Skræl ingefæren og pres den i juiceren. Skyl æblerne under den kolde hane og del dem i passende stykker til juiceren og pres det. Ingefær saften har en tendens til at ligge sig i bunden, så rør rundt med en ske inden servering. Voila –  din Ginger Shot er klar og du kan nyde en frisk juice.