Orbiloc Run Dual – Lygten der kan redde liv!

Select Page

Orbiloc Run Dual – Lygten der kan redde liv!

Orbiloc Run Dual – Lygten der kan redde liv!

Det er tåget i aften. Sigtbarheden er mellem 5 og 10 meter. Jeg løber på den smalle vej op til Bjødstrup. Jeg hører en bil komme bagfra. Jeg hører også at bilen sætter farten ned. Bilisten har set mig, trods den tætte tåge. Det er første gang jeg løber med Orbiloc Run Dual sikkerhedslygten.

Jeg siger ikke, at jeg var blevet mejet ned uden sikkerhedslys. Men bilisten så mig i den tætte tåge. Satte endda farten ned. Siden har den lille lygte gjort mig følgeskab på hver løbetur. Altså når det er mørkt.

Mit førstehåndsindtryk var godt. Jeg fik Orbiloc lygten ind til test dagen før og selvom indlægget er lavet i samarbejde med Orbiloc, får du, som altid, min ærlige mening. Og – tro mig, jeg har virkelig prøvet at finde noget negativt, at sige om Orbiloc Run Dual lygten. Der er bare ikke noget.

Jeg kan ikke engang meje den ned på prisen. Den plejer ellers altid at virke. Lygten koster 299 kr. Det kan lyde dyrt, men lygten er ikke noget billigt kineser pis. Undskyld udtrykket. Orbiloc Run Dual er designet og produceret i Danmark og der ydes 3 års garanti. Så selv prisen er rimelig.

Kvalitet fra ende til andenOrbiloc Run Dual

Ifølge Orbiloc kan lygten klare et tryk på op til 100 kg. Jeg kan ikke nænne at køre den over med bilen, men den virker robust. Den har ikke den der dårlige lugt, som kineser plastik har.

Drejeskiven, som tænder lygten går nemt. Det giver en fornemmelsen af kvalitet, når du drejer på den. En tredjedel omgang og der er lys i lygten, endnu en tredjedel omgang og lygten blinker.

Selv velcrostroppen, som du kan bruge til at spænde lygten om armen med, er i god kvalitet. Ikke engang en kraftig regnbyge kan få den til at gå op. Det er ikke så underligt at Orbiloc sikkerhedslygterne bruges af både militær og politi.

Orbiloc Run Dual er en sikkerhedslygte

Tag ikke fejl. Orbiloc Run Dual er en sikkerhedslygte, ikke en pandelampe. Du bliver set på op til 5 kilometers afstand, men du kan ikke se ved den. Du kan få den i farverne rød, gul, grøn, blå og hvid.

Jeg løber i forvejen med pandelampe, så jeg bruger Orbiloc lygten som baglys. Derfor foretrækker jeg den i rød. Den røde farve fortæller andre trafikanter, at jeg bevæger mig væk fra dem.

Orbiloc opgiver batterilevetiden til 100 timer ved konstant lys. Optil 250 timer ved blink. Jeg har ikke haft lygten længe nok til at teste det, men jeg skal nok opdatere indlægget, hvis jeg oplever batterilevetiden som væsentlig kortere.

Det er simpelt at skifte batteri på en Orbiloc sikkerhedslygte. Du kan se hvordan her. Et service kit med O-ring, der sikrer at lygten forbliver vandtæt, og 2 CR2032 lithium batterier koster 49 kr. Det er billigt.

Lever batteritiden op til specifikationerne og med 3 års garanti, kan Orbiloc Run Dual vise sig at være billigere i længden, end selv den billigste kineser model.

Sæt den på hunden

Hund Lygten er udstyret med en klips, så du kan sætte den fast på tøjet, pandelampen eller du kan bruge den medfølgende velcrostrop og spænde den om armen eller benet.

Du kan også spænde den på hunden, når den skal luftes.

Lygten er meget let og hverken du eller hunden bemærker at i har den på.

Jeg tror på at Orbiloc Run Dual kan redde liv. Bruger du den sammen med en refleksvest, er du godt dækket ind. Med lygten bliver du set på lang afstand. Med refleksvesten er andre trafikanter ikke i tvivl om, at du er en af de bløde trafikanter.

Jeg ved godt, at jeg er alt for begejstret, men der kommer meget skrammel ind til test. Noget gider jeg ikke spilde tid på. Men engang imellem modtager jeg noget virkelig godt. Orbiloc Run Dual sikkerhedslygten er blandt det bedste jeg har haft til test og er en god investering i din sikkerhed.

Du kan finde en forhandler via Orbilocs hjemmeside.

About The Author

Når Jesper ikke slider sålerne af sine løbesko, skriver han om løb her på bloggen. Han er også lidt af en foto nørd og bliver af og til spottet med et kamera. Der skal jo også lidt pasta på bordet. Det klares med et job som programmør i den grafiske branche.

1 Comment

  1. Jeg synes det er super vigtigt at passe på i mørket.
    Vi har brugt det på hestene, når vi har reddet langs landevejen i aftens mørke.
    Det bør alle investere i 🙂

    Svar

Skriv et svar