Powerade Copenhagen Half Marathon

Select Page

Powerade Copenhagen Half Marathon

Powerade Copenhagen Half Marathon er et rigtigt by løb. Det er en helt flad og hurtig rute i Centrum af København og på Østerbro. Der er mange hotspots og over 100.000 tilskuere ude på ruten, så opbakningen er fantastisk og man bliver nærmest båret frem af publikum. Powerade Copenhagen Half Marathon har, hvad der skal til, for at du kan sætte personlig rekord. Det er også et ideelt løb, hvis du skal løbe dit første halvmarathon.

Powerade Copenhagen Half Marathon er blevet et af de helt store halvmarathon løb i Danmark. Siden det første løb i 2010, hvor der var 5.820 deltagere, er deltagerantallet nærmest eksploderet. I 2013 stillede 9.700 løbere til start, så man må sige at Powerade Copenhagen Half Marathon er gået hen og blevet en kæmpe succes.

9757911635_e499ce360b_b

Billedet er venligt udlånt af Sparta. © Copyright Sparta.

Powerade Copenhagen Half Marathon bliver arrangeret af Sparta og løbes i den anden weekend i september. Sparta er en af de dominerende klubber i Danmark inden for altetik og løb. Det er et stort arrangement, men Sparta løfter opgaven på fornem vis. Ved Powerade Copenhagen Half Marathon møder du alle typer løbere. Elite, rutinerede motionsløbere og nybegyndere, så du skal ikke lade dig skræmme af løbsrekorderne. Der er fartholdere på ruten, så det er bare at følge ballonerne med den tid du forventer at kunne løbe.

Powerade Copenhagen Half Marathon

Startnummer fra Powerade Copenhagen Half Marathon 2013

Du tilmelder dig til Powerade Copenhagen Half Marathon på Spartas hjemmeside. Det koster kr. 280 plus gebyr at deltage. Til den pris får du en startpakke bestående af startnummer, chip og bagagepose, samt finisher medalje og forplejning under og efter løbet. Startpakken henter du på Half Marathon Expoen i Spartahallen i dagene op til løbet. Det er også på expoen at du kan gøre en god handel på løbetøj, sko og tilbehør.

For mig er Powerade Copenhagen Half Marathon noget særligt. Det var det første halvmarathon løb jeg deltog i. Det var i 2012. Det var meningen at jeg skulle tilbage på cyklen, når løbet var overstået, men jeg blev så grebet af den fantastiske løbeoplevelse, jeg havde i København, at jeg beholdt løbeskoene på. Siden er det blevet til en del halvmarathon løb og jeg var naturligvis at finde i startfeltet, da starten gik til Powerade Copenhagen Half Marathon i 2013. – Og jeg er tilmeldt i 2014.

Jeg kan varmt anbefale dig at deltage i Powerade Copenhagen Half Marathon. Det er et rigtig godt arrangement og en løbeoplevelse af de helt store.

 

Sparta

Billedet er venligt udlånt af Sparta. © Copyright Sparta.

Løbsrekorder:

Kvinder: 1.12.01 sat af Annie Golden Bersagel (Norge) i 2013

Mænd: 1.03.59 sat af William Nyarondia Morwabe (Kenya) i 2013

Gennemsnitstid for alle deltagere er 1.54.21

 

Du kan tilmelde dig til Powerade Copenhagen Half Marathon her: http://kobenhavnhalvmaraton.dk/tilmelding/

Tak til Sparta for lån af billedmateriale.