Projekt - Løb hver dag i juleferien

Select Page

Projekt – Løb hver dag i juleferien

Projekt – Løb hver dag i juleferien

I dag starter projekt “Løb hver dag i juleferien”. Det var egentlig min kæreste der udfordrede mig, – eller rettere, hun sagde “Jeg skal løbe hver dag i juleferien og det skal du også”. BUM. Under alle omstændigheder. Det var hendes ide. Det er naturligvis ikke en udfordring, jeg vil lade gå hen over mit hoved. Så tvang, udfording eller hvad vi nu skal kalde det. I dag er første dag i projekt “Løb hver dag i juleferien”.

Løb hver dagProjektet løber fra og med i dag den 20. december 2013 til og med den 5. januar 2014. Det er mange dage uden hviledag imellem, så jeg er lidt spændt på, hvordan kroppen vil reagere sidst i forløbet. Især 1. Nytårsdag bliver hård. Jeg kommer helt sikkert til at mærke trætheden. På den anden side har jeg jo ferie og kan slappe mere af mellem træningerne. Dem der følger mine træninger på Endomondo eller Polar Personaltrainer, vil se at jeg kommer til at korte mine træningspas lidt ned. Det gør jeg for at undgå skader.

Julen er forstoppelsernes tid og jeg er en af dem der over spiser. Det bliver interessant at se, hvordan projektet påvirker indtaget af den fede julemad. Om der er nogen forandring i forhold til tidligere juleferier, om indtaget bliver mere moderat og om julemaden er god at løbe på. Løb og motion sætter maven igang og det kan der godt blive brug for når vi nærmer os 2. Juledag. Det er naturligvis kun mig der kan mærke det og det må blive baseret på et skøn.

Jeg opretter en side under “Vejen til VM”, som kommer til at hedde “Løb hver dag i juleferien”. Her vil i kunne følge min træning. Til sidst en opfordring, spring med på vognen og løb med i julen 2013, hvis ikke alle dage, så nogen af dem. Pas på med skader. Husk at lytte til kroppen. God løbetur.

About The Author

Når Jesper ikke slider sålerne af sine løbesko, skriver han om løb her på bloggen. Han er også lidt af en foto nørd og bliver af og til spottet med et kamera. Der skal jo også lidt pasta på bordet. Det klares med et job som programmør i den grafiske branche.

Skriv et svar