Så skal der trænes

Select Page

Så skal der trænes

Så skal der trænes

Så skal der trænes

Så skal der trænes mod nye mål i efteråret. Jeg har to fokus løb, som jeg satser på og jeg er spræng fyldt med motivation.

Det første er Powerade Copenhagen Half Marathon d. 14 september. Et løb, hvor den skal have fuld gas. Jeg vil ikke love en personlig rekord, men det er i den kommende periode, tempoet skal øges og så ser vi, hvor langt det rækker.

Lige nu er jeg tung og langsom. Det skal der gøres noget ved. Det er nu her, halvanden måned inden, at intervaltræningen skal intensiveres. Der skal tempo på.

Mit andet fokus løb bliver Århus Nat Marathon d. 26 oktober. Jeg napper Marathon distancen i år. Mest fordi jeg er en kylling og ikke tør forsvare sejren fra sidste år, på den halve. Jeg synes et Marathon passer godt ind på det tidspunkt – også i forhold til mine andre løb.

Jeg har også et par træningsløb/hyggeløb i tankerne. Jeg forventer at stille op til Grenå Marathon, på den halve, hvor formen skal testes. Forhåbentlig uden at brække noget i år. Jeg tager også Molsløbet, på hjemmebanen, som jeg plejer og mon ikke året afsluttes ved Adventsløbet i Randers.

Den ukendte faktor

Mit venstre knæ har drillet en del i sidste halvdel af efteråret og lidt af sommeren. Jeg har kunnet holde det stangen med magnet terapi.

En fantastisk ferie i Norge, med meget fjeldvandring, har taget det sidste. Det har måske noget at gøre med, at musklerne omkring knæet styrkes, når man går opad og at der dannes meget spinalvæske i knæet når det går nedad. Det er min teori, uden jeg er ekspert på området. Med andre ord. Det er ikke noget jeg ved en s… om.

Knæet har taget imod nogle lange løbeture på det sidste og har reageret positivt. Risikoen ligger i den forestående tempotræning, der er hård ved kadaveret. Det er som regel tempotræningen der giver skaderne.

Hvis jeg begynder at få problemer, går jeg over til, at satse mere på langdistancen, altså udholdenhed og marathon. Tempo har alligevel aldig været min store styrke, men jeg vil gerne have en god tid i København og satser i første omgang på det. Så nu skal der trænes.

About The Author

Når Jesper ikke slider sålerne af sine løbesko, skriver han om løb her på bloggen. Han er også lidt af en foto nørd og bliver af og til spottet med et kamera. Der skal jo også lidt pasta på bordet. Det klares med et job som programmør i den grafiske branche.

Skriv et svar