Then we take Berlin Halbmarathon

Select Page

Then we take Berlin Halbmarathon

Then we take Berlin Halbmarathon

Then we take Berlin Halbmarathon

First we take Manhattan, then we take Berlin. Jeg hopper let og elefant hen over Manhattan og smutter direkte til Berlin, hvor jeg i weekenden løber Berlin Halbmarathon.

Det bliver en stor oplevelse. Jeg har fået mit startkort. Det kræver personlig fremmøde at få startnummeret udleveret. Man skal også have armbånd på. Ingen armbånd, ingen adgang til startområdet. Tja det er Tyskland. Ordnung muss sein.

Det er vel okay. Det er jo til for vores egen sikkerhed.

Jeg kender ikke ruten, men har hørt at den er helt flad og med lange lige stræk, hvor man kan finde en god rytme. Det er vel derfor de sidste 8, eller sådan noget, verdensrekorder er sat i Berlin. Ok jeg tæller marathon med.

Man skal tro på det

Hvor jeg står på nuværende tidspunkt er svært at sige. Det er ikke let at spå om årets første løb på distancen. Jeg tror selv, at jeg er i god form….

Har haft lidt problemer med at finde min rytme, når jeg kommer op i tempo, men det kommer nok på dagen, hvis jeg ikke tænker så meget over det. Det er set før.

Man skal tro på det. TPL – Tro på lortet – som Chris MacDonald siger.

Og formen er der.

Men, men, men jeg vil ikke love nogen personlig rekord. Erfaringen fra VM halvmarathon sidste år siger mig, at det afhænger af, om jeg rammer dagen og det hele flasker sig.

Det er sandt. Man bliver klogere med alderen.

Kommer jeg i trafik og får et harmonikaløb de første 5-6 km tapper det kræfter, så det er med at komme godt frem i feltet. Hvor det så end er?

Vi er omtrent 30 løbere fra Puls 8410, der stiller til start ved Berlin halbmarathon og jeg er sikker på at vi nok skal presse hinanden til en god præstation. Det bliver en fest.

Med i kufferten til Berlin

De lover jo ikke for godt vejr, så der skal være plads til både ¾ thights og vinter thights i kufferten. Hue, vanter, klub t-shirt, skiundertøj, overtrækstrøje og pulsur.

Jeg satser på de ”hurtige” løbesko i Berlin. Mine meget lette Asics Tri-Noosa skal have deres ilddåb. For en sikkerhed skyld, tager jeg også mine Asics GT2000 med. Tænk nu hvis jeg er en kylling på dagen.

Det er altid i sidste øjeblik, at jeg tager den endelige beslutning. Kender du det?

About The Author

Når Jesper ikke slider sålerne af sine løbesko, skriver han om løb her på bloggen. Han er også lidt af en foto nørd og bliver af og til spottet med et kamera. Der skal jo også lidt pasta på bordet. Det klares med et job som programmør i den grafiske branche.

Skriv et svar