Tid til at tage sig selv i nakken

Select Page

Tid til at tage sig selv i nakken

Tid til at tage sig selv i nakken

Tid til at tage sig selv i nakken

Efter Copenhagen Half Marathon tog jeg mig tid til at slappe af og tanke op. Både på energi og motivation. Når man har arbejdet målrettet frem mod noget, er det naturligt, at der opstår et tomrum bagefter. Man skal lige trække vejret.

Så jeg tog den lidt med ro. Sprang Molsløbet over for første gang i 3 år. Måske er det alderen der gør mig mere fornuftig – eller sætter en begrænsning. Jeg er glad for beslutningen og fik tænkt på noget andet end løb.

Nu er det tid til at tage sig selv i nakken og komme i gang med den målrettede træning. Jeg har lavet nye max tests og skal til at træne i nye tempozoner. Jeg har heldigvis forbedret mig, trods alder, og skal til at løbe lidt hurtigere i de 9 zoner. Det er jeg spændt på.

Mit næste store mål bliver Berlin Halvmarathon i starten af april 2016, hvor formen skal toppe.

Det betyder ikke at jeg ligger helt underdrejet indtil da. Jeg har stadig 3 løb tilbage i år, som bliver løbet for hyggens skyld. Jeg bruger også den slags løb til at få afprøvet nogen ting. Drikke teknik ved væske depoter, nye gels osv.

I slutningen af oktober deltager jeg i Århus Nat Marathon for fjerde år i træk. Anden gang på marathon distancen. Det er noget helt specielt at løbe om natten, hvor kroppen normalt er i hvile. Det kan godt give nogen udfordringer. Det er et løb jeg glæder mig meget til.

4 uger senere skal jeg til 6 timers løb i Grenå. Et løb som jeg deltog i for første gang i 2014, hvor jeg løb 61,7 km. Det gjorde nas til sidst, men på en god dag kan det godt forbedres. Vi får se.

Jeg afslutter 2015 i min barndomsby Auning, hvor jeg deltager i Palle’s 12′ marathon i 2015 den 19. december. Det skal nok blive en sjov og god afslutning på året.

Energien og motivationen er vendt tilbage, så nu tager jeg mig selv i nakken, kommer derudaf og får lidt mere metal på væggen.

About The Author

Når Jesper ikke slider sålerne af sine løbesko, skriver han om løb her på bloggen. Han er også lidt af en foto nørd og bliver af og til spottet med et kamera. Der skal jo også lidt pasta på bordet. Det klares med et job som programmør i den grafiske branche.

Skriv et svar